Pionýrská přihlašovna


Kartelové války

10. 5. 16:00 - 12. 5. 2024 14:00

TZ Mařenice

"Píše se rok 2024 a jsou tomu přesně 4 roky, kdy americký kongres obdržel šokující statistiku - míra obezity ve společnosti dosáhla neuvěřitelných 76%. Jako největší příčina byla označena nadměrná konzumace slazených nápojů a energy drinků.

 

Z toho důvodu se vláda USA rozhodla, i přes masivní protesty, zařadit na seznam zakázaných návykových látek novou látku a také veškeré výrobky, do kterých se přidává - tou látkou byl CUKR.

 

V reakci na tento zákaz se cukr dostal na černý trh, kde se jeho cena raketově vyšplhala na $5000 dolarů za 1 gram čistého cukru a $10000 dolarů za cukr třtinový. Tím se stal nejdražší zakázanou látkou v historii.

 

Této situaci se přizpůsobili i drogové kartely v Mexiku. Ty přestali riskovat při drahé, nebezpečné a zakázané výrobě jiných látek a začali legálně pěstovat cukrovou třtinu a vyrobený cukr pašovat přes hranice do USA, kde ho vyžadoval snad každý.

 

Kolik cukru se do Ameriky dostane? O tom už rozhodnete vy..."

Pořadatel akce: Plzeňská krajská organizace Pionýra

Strava: zajištěna od páteční večeře do nedělního oběda (balíček na cestu)

Požadované vybavení: spacák, ešus + příbor, airsoftové vybavení oddílu a jednotlivých členů, hygienické potřeby, oblečení dle počasí (pláštěnka), dobrou náladu :)

Přihlášení

  • Kapacita: 130 účastníků, přihlášených účastníků 100
  • Uzávěrka přihlášek: 20. 4. 2024
  • Cena pro členy 400, splatnost do 20. 4. 2024