Pionýrská přihlašovna


Kurz táborového pracovníka (on-line)

3. 6. 2024 0:00 - 23:59

Online (test), prezenčně (zdravověda)

Chystáš se jako instruktor nebo vedoucí na tábor, ale nepracuješ celoročně s dětmi? Víš, že i ty musíš mít nějaké znalosti? Připravili jsme pro tebe on-line kurz na proškolení táborového pracovníka, kde se dozvíš to, co se ti na táboře při práci s dětmi bude hodit.

Po přihlášení obdržíš mailem, nejpozději do 2 dnů, informace k přístupu do online prostředí Moodle, kde ti budou zpřístupněny materiály k samostudiu včetně testu.

POZOR! Test musíš složit nejpozději 3. 6. 2024.

Součástí kurzu je prezenční zdravověda v délce 3 hodiny, která bude probíhat v Praze v zasedací místnosti POP (Senovážné náměstí 24, Praha 1, 5. patro). Přesné termíny budou vypsány do poloviny dubna.

V případě, že je účastník kurzu držitelem osvědčení ZZA nemusí se zdravovědy zúčastnit (osvědčení, pokud ho nemáte uložené v RISPu, je nutné zastal na mail Krtkovi, viz níže).

Po absolvování testu a prezenční zdravovědy získáš od organizátora kurzu (PVC) potvrzení o absolvování kurzu táborového pracovníka (potvrzení budou k vyzvednutí v týdnu po kurzu v kanceláři POP, mimopražským účastníků budou zaslána poštou).

Kurz administrativně zajišťuje Michal "Krtek" Rejzek, takže veškeré dotazy směřuj na něj (michal.rejzek@praha.pionyr.cz; 777 248 701). 

Cena kurzu: 400 Kč (pro držitele osvědčení ZZA 300 Kč).

Pořadatel akce: Pražská organizace Pionýra

Doporučený věk: od 15 let

Technické informace: K tomuto kurzu není třeba dodávat žádnou přihlášku ani doporučení od PS. Účastnický poplatek ve výši 400,- Kč (300,- Kč) bude fakturován tvé PS po skončení kurzu (informuj o tom svého vedoucího PS). Kurz je otevřen i nečlenům Pionýra (v případě zájmu je třeba kontaktovat Krtka).

Přihlášení

  • Kapacita: 50 účastníků, přihlášených účastníků 6
  • Uzávěrka přihlášek: 3. 6. 2024